19. March 2018

Nagy komplexitású munkadarabok ötoldalú megmunkálása

Portál megmunkálóközpontot telepített az Okuma parndorfi Technológiai Központjába.

26. February 2018

Németországba költöztette Repülőgépipari Kiválósági Központját az Okuma

Tavaly novemberben jelentette be az Okuma Europe, hogy a németországi Krefeldben lévő székhelyére költöztette át Repülőgépipari Kiválósági Központját. A november 7-9. között megrendezett Nyílt Napokon több mint 200 látogató tekinthette meg az új központot, ahol a japán gyártó az EMO kiállításon debütáló újdonságait is bemutatta, különös tekintettel a repülőgépgyártásra.

05. February 2018

Szimultán öttengelyes megmunkálás Japánból: OKUMA GENOS M460V-5AX

Kisebb helyigényű, nagy teljesítményű megmunkálóközpontot dobott piacra az OKUMA. Az újgenerációs GENOS M460V-5AX kompakt szerszámgép Japánban készül, és a piacon a saját kategóriájában kiemelkedő tulajdonságokkal és felszereltséggel rendelkező gépnek igen kedvező az ára.

21. December 2017

Okuma-újdonságok az EMO 2017 kiállításon

A szuper többfunkciós LASER EX széria két új gépe, valamint az okosgyárak számára kifejlesztett Connect Plan voltak az Okuma-stand idei legnagyobb látványosságai, de a japán gépgyártó az új szerszámgépek és automatizálási technológiák bemutatásáról sem feledkezett meg. A kiállítás hat napja alatt több mint 4 000 érdeklődő kereste fel a japán gépgyártó standját.

23. February 2016

OKUMA SERVONAVI – Új Intelligens Technológia

Az Okuma SERVONAVI technológiája jelentősen javítja a pontosságot és a csökkenti a ciklusidőket!

27. November 2015

Okuma MB-4000H horizontális megmunkálóközpont PALLETACE rendszerrel az EMO 2015 kiállításon

Az idei, Milánóban megrendezett EMO kiállításon a japán szerszámgépgyártó standjánál Jürgen Kläser, a vállalat szenior menedzsere mutatta be az MB-4000H horizontális megmunkálóközpontot és a hozzá csatlakoztatott PALLETACE palettázó rendszert.

27. November 2015

Nagy méretű alkatrészek marása és esztergálása

Az OKUMA bemutatta az LB45III horizontális esztergát az EMO kiállításon.

Results 1 to 7 out of 9
«« first « back 1-7 8-9 next » last »»